Isolering af etageadskillelse og loftisolering i Roskilde, Køge, Greve, Lejre og hele Sjælland​

Skal du have udført isolering af etageadskillelse eller professionel loftisolering på Sjælland? Skal det udføres i højeste kvalitet og i de bedste materialer?

Hos Lykkebjerg Isolering i Odsherred på Sjælland har vi siden 2007 arbejdet professionelt med stort set alle former for isolering, herunder bl.a. isolering af etageadskillelse og isolering af loft.

Vi arbejder overalt på Sjælland, og har 3 strategisk godt placerede afdelinger, som gør det muligt at udføre opgaverne så billigt som muligt (da der vil være et minimum af transport). Vores afdelinger er placeret i Roskilde, i København / Nordsjælland og i Asnæs / Odsherred.

Om vores lydisolering af etageadskillelse i Roskilde, Lejre og omegn

Der er flere fordele ved en effektiv og professionelt udført isolering af etageadskillelse. Materialevalget er af stor betydning for både isoleringsevnen såvel som lydisoleringen.

I etageadskillelser er det vigtigt at benytte et materiale som har en høj brandmodstand, da det derved er med til at mindske risikoen for spredning af ilden til resten af boligen, ved eventuelt opstået brand.

Vi arbejder med dette både indefra og udefra, og du kan læse meget mere om isolering af etageadskillelse her.

Om vores arbejde med isolering af loft i Køge, Greve Glostrup og på hele Sjælland

Vi udfører isolering af lofter på hele Sjælland, og vi arbejder med flere forskellige materialer. Vi benytter bl.a. ofte papiruld til loftisolering.

Papirisolering har en yderst god isoleringsevne og brandmodstand, ligesom det også er nemt og hurtigt at arbejde med. Dette bevirker, at opgaven kan udføres til en meget billig pris, og dermed hurtigt kan tjenes hjem. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare på den årlige varmeregning, hvis man får udført en isolering af loftet.

Kontakt Lykkebjerg Isolering i Roskilde om vores arbejde her

Hvis du ønsker at vide mere om vores forskellige projekter, eller hvis du ønsker at få regnet et specifikt tilbud, kan du altid kontakte os på 20 26 09 17, eller på vores mail her.

Du kan se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter i vores galleri her, og eller se videoer fra vores arbejde, samt brandtest af papiruld her.​

Vi arbejder med isolering i Roskilde, Køge, Greve, Lejre, Solrød, Glostrup, Taastrup og overalt på Sjælland​

Lykkebjerg Isolering gennemfører energirenovering af Gyvelvej
09-11-2015
Gyvelvej 12 A-D i Roskilde har gennemgået en omfattende energirenovering og Lykkebjerg Isolering har varetaget isoleringsarbejdet.
Læs hele nyheden
Ny adresse i Roskilde
07-09-2015
Vi har fået ny adresse i Roskilde. Vores certificerede isolatører står klar til at rådgive dig til en bedre bolig på Møllevænget 12 i 4000 Roskilde
Læs hele nyheden

Kroenborgvej 21

4550 Asnæs

CVR: 30664353

Telefon: 20 26 09 17

E-mail:​peter@papirisolering-odsherred.dk

Afd. Roskilde

Møllevænget 12

4000 Roskilde

Afd. København/Nordsjælland

Skovlytoften 3

2840 Holte