Om Lykkebjerg Isolering

Lykkebjerg Isolering er ejet af Peter Boye Hansen.

​Firmaet holder til i Asnæs i Vestsjælland .Vi løser opgaver på hele sjælland.

Vi har 4 års erfaring med indblæsning af papirisolering.

Jeg er uddannet tømrer og startede som selvstændig tømrermester i 2007, med alle former for tømrerarbejde.


Som tømrer får man jo også opgaver inden for isolering, for det meste isolerede vi med Rockwool og som de fleste ved er det ikke verdenste meste behagelige arbejde.Det klør og kradser og man hoster og hakker selv om man bruger maske.
I efteråret 2009 blev jeg kontaktet af en formand for en andelsbolig forening der ville have et tilbud efterisolering af 17 lofter.

Det eneste produkt jeg kunne tilbyde var Rockwool og Glasuld, så nævnte han papirisolering, som jeg ikke kendte så meget til. Jeg gik på nettet mellem jul og nytår og læste en masse om dets egenskaber og fandt frem til et firma der søgte efter isolatører.


Jeg så hurtig ideen af, at genbrugsaviser som isolering, der hverken klør eller kradser var en god ide, også for miljøet.
Så siden 01.02.2010, har jeg arbejdet som isolatør og hjulper kunderne med et bedre indeklima og en mindre varmeregning. (Glade og tilfredse kunder)


I dag er 100% af firmats arbejde indblæsning af papirisolering.

Firmaets politik er at yde kunderne den bedste service og at overholde de indgåede aftaler og altid at komme til den aftalte tid.

Hos Lykkebjerg Isolering går man aldrig galt.......

Lykkebjerg Isolering gennemfører energirenovering af Gyvelvej
09-11-2015
Gyvelvej 12 A-D i Roskilde har gennemgået en omfattende energirenovering og Lykkebjerg Isolering har varetaget isoleringsarbejdet.
Læs hele nyheden
Ny adresse i Roskilde
07-09-2015
Vi har fået ny adresse i Roskilde. Vores certificerede isolatører står klar til at rådgive dig til en bedre bolig på Møllevænget 12 i 4000 Roskilde
Læs hele nyheden

Kroenborgvej 21

4550 Asnæs

CVR: 30664353

Telefon: 20 26 09 17

E-mail:​peter@papirisolering-odsherred.dk

Afd. Roskilde

Møllevænget 12

4000 Roskilde

Afd. København/Nordsjælland

Skovlytoften 3

2840 Holte