Billig og effektiv hulmursisolering på Sjælland bl.a. i København, Slagelse og Roskilde​

En hulmursisolering kan meget vel blive dit livs bedste investering. Hvis din hulmur ikke er isoleret i forvejen kan du forvente at reducere dit energiforbrug med mere end 10.000 kWh om året, svarende til over 7.000 kr. (naturligvis afhængigt af boligens størrelse og opvarmningsform).

Også ved bygninger der er hulmursisoleret, kan det ofte betale sig at efterisolere hulmuren. Den oprindelige isolering vil tit være mangelfuld, enten fordi den er faldet sammen i årenes løb eller fordi man for 20 år siden ikke lagde så meget vægt på isoleringen, og derfor anvendte væsentligt mindre i hulmuren  Her anbefaler vi at kunden får suget den gamle isolering ud og erstattet det med Neopixels (EPS kugler med grafit) Det bedste produkt på marked. Neopixels yder 25 års sætningsgaranti.

Hos Lykkebjerg Isolering udfører vi hulmursisolering og tømning af hulmure i København, Slagelse, Hillerød, Køge, Roskilde, Holbæk, Kalundborg og på resten af Sjælland.

Om hulmursisolering

Når vi arbejder med hulmursisolering og efterisolering af hulmure foregår det ved, at vi borer mindre huller (ned til 12 mm.) i fugerne, jævnt fordelt over hele væggen. Det valgte isoleringsmateriale blæses ind gennem hullerne, som derefter lukkes igen med mørtel i en passende farve.

Vi benytter diverse materialer herunder bl.a. papiruld / papirisolering, Neopixels (EPS kugler med grafit), Superglass glasuldsgranulat.

En hulmursisolering af fx. et parcelhus vil kun tage en dag, og når opgaven er udført vil indgrebet nærmest ikke kunne ses.

ALLE opgaver bliver udført til den aftalte pris og tid, og i den bedste kvalitet. 

Fjern kuldebroerne – hvad er de største fordele?

Du kan opnå mange fordele ved at få et professionelt isoleringsfirma til at fjerne kuldebroerne. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de største fordele ved en godt udført hulmursisolering:

  • Der kan opnås store besparelser på den årlige varmeregning
  • Hulmursisolering giver dejlige varme vægge indvendigt
  • Du mindsker din boligs CO2 udledning
  • Hulmursisolering mindsker risikoen for fugtskader og skimmelsvamp
  • Din boligs værdi øges, og du kan opnå et bedre energimærke

Kontakt os om hulmursisolering i København, Roskilde, Slagelse og på hele Sjælland

Lykkebjerg Isolering er beliggende 3 forskellige steder. Vi har bl.a. afdeling i Asnæs, afdeling i København / Nordsjælland og afdeling i Roskilde.

Hvis du ønsker et tilbud, kan du kontakte os på på vores formular her. Hvis du vil se billeder fra tidligere opgaver, kan du gøre dette i vores galleri her.​​

Effektiv hulmursisolering i København, Slagelse, Kalundborg, Roskilde, Holbæk og hele Sjælland​

Lykkebjerg Isolering gennemfører energirenovering af Gyvelvej
09-11-2015
Gyvelvej 12 A-D i Roskilde har gennemgået en omfattende energirenovering og Lykkebjerg Isolering har varetaget isoleringsarbejdet.
Læs hele nyheden
Ny adresse i Roskilde
07-09-2015
Vi har fået ny adresse i Roskilde. Vores certificerede isolatører står klar til at rådgive dig til en bedre bolig på Møllevænget 12 i 4000 Roskilde
Læs hele nyheden

Kroenborgvej 21

4550 Asnæs

CVR: 30664353

Telefon: 20 26 09 17

E-mail:​peter@papirisolering-odsherred.dk

Afd. Roskilde

Møllevænget 12

4000 Roskilde

Afd. København/Nordsjælland

Skovlytoften 3

2840 Holte