Billig isolering af loft og loftisolering i København, Slagelse, Roskilde og resten af Sjælland​

Kan du mærke træk af kold luft fra loftet eller loftlemmen? Eller kan du måske endda se, at sneen smelter hurtigt på dit tag om vinteren? Måske er varmeregningen højere end den burde være?

Efterisolering af loft er en af de opgaver vi ofte udfører.

Hvis du har et parcelhus eller anden form for bolig fra 60'erne, 70'erne, 80'erne og til dels 90'erne, har det højest sandsynligt oprindeligt kun 100 mm. loftisolering. Til sammenligning anbefales det i dag, at man udfører opgaverne med minimum 300 mm.

Hos Lykkebjerg Isolering udfører vi arbejde med lofter overalt på Sjælland, og har bl.a. udført mange opgaver i Nordsjælland, København, Slagelse, Kalundborg, Roskilde og Holbæk.

Største fordele ved vores loftisolering / lydisolering af loft indefra og udefra

Denne type opgave er yderst effektiv, da arealet / overfladen udgør en stor del af bygningens klimaskærm. En loftisolering vil ofte være tjent hjem igen efter blot en mindre årrække (typisk 7-8 år).

Derudover er lyd- og efterisolering af loft indefra en relativt simpel opgave. Med det professionelle udstyr vi benytter, kan en gennemsnitlig loftisolering klares på kun en dag, inkl., montage af vindplader og etablering af ny gangbro, hvis kunden ønsker det. Dette gør os i stand til at udføre alle vores loftisoleringer billigt og effektivt.

Anvendes papirisolering, kan det nye lag isolering problemfrit lægges oven på den eksisterende isolering (både granulat og måtter), og det eksisterende materiale spiller ingen rolle. Se også vores introduktionsvideo her for mere information.​

Kontakt Lykkebjerg Isolering i København, Roskilde og Asnæs

Hvis du vil vide mere om vores arbejde med isolering af loft indefra og udefra, kan du altid kontakte os på telefon 20 26 09 17 eller på mailen her.

Du kan også udfylde formularen her, hvis du ønsker at blive kontaktet angående et tilbud på en specifik opgave. Jo flere detaljer du kan informere om, jo bedre kan vi beregne et godt og billigt overslag på din opgave.

Du kan se billeder fra tidligere projekter indenfor dette område i galleriet her. Vi tilbyder som nævnt også de mere avancerede opgaver med isolering af loft til kip.​

Billig loftisolering i København, Roskilde, Slagelse, Kalundborg, Holbæk og på hele Sjælland​

Lykkebjerg Isolering gennemfører energirenovering af Gyvelvej
09-11-2015
Gyvelvej 12 A-D i Roskilde har gennemgået en omfattende energirenovering og Lykkebjerg Isolering har varetaget isoleringsarbejdet.
Læs hele nyheden
Ny adresse i Roskilde
07-09-2015
Vi har fået ny adresse i Roskilde. Vores certificerede isolatører står klar til at rådgive dig til en bedre bolig på Møllevænget 12 i 4000 Roskilde
Læs hele nyheden

Kroenborgvej 21

4550 Asnæs

CVR: 30664353

Telefon: 20 26 09 17

E-mail:​peter@papirisolering-odsherred.dk

Afd. Roskilde

Møllevænget 12

4000 Roskilde

Afd. København/Nordsjælland

Skovlytoften 3

2840 Holte