Professionel tømning af hulmur for isolering i København, Roskilde og Slagelse og hele Sjælland​

Hvis din hulmur har mange kuldebroer på trods af, at du tidligere har haft et firma til at udføre hulmursisolering, så kan det være en meget god investering at få den tømt og efterfølgende fyldt ordentligt op.

En dårligt fyldt hulmur med mange kuldebroer, kan nemlig koste mange penge på varmeregningen ligesom den også – i værste fald – kan resultere i fugtproblemer og skimmel.

Lykkebjerg Isolering arbejder på hele Sjælland og har – som nogle af de få isoleringsfirmaer i Danmark – udviklet en helt unik metode til tømning af hulmure. Vi arbejder ofte i København, Slagelse, Roskilde, Holbæk og Kalundborg.

Vi kan tømme hulmure for diverse isoleringsgranulater herunder bl.a. glasuldsgranulat, stenuldsgranulat, lecakugler, ​flamingo granulat /​ flamingoperler og papiruld.​

Om vores tømning af hulmur for isolering på Sjælland

Ved at få tømt hulmuren for den eksisterende isolering, kan du få udført en ny og gr​undig hulmursisol​ering med de nyeste og bedste materialer på markedet.

Vi kan bl.a. fylde op med det helt nye og MEGET effektive materiale Neopixels flamingo isolering (med en dokumenteret Lambda værdi på 0.033).

​​

Vi har afdelinger i følgende 3 områder: Asnæs, Roskilde og København – Nordsjælland.

Kontakt Lykkebjerg Isolering om hulmurstømning

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med vores unikke metode til hulmurstømning, er du altid velkommen til at kontakte os på 20 26 09 17 eller på vores mail her.

Du kan se videoer fra vores arbejde her og billeder i galleriet her.

Tømning af hulmur på hele Sjælland bl.a. i København, Roskilde, Kalundborg, Slagelse og Holbæk​

Lykkebjerg Isolering gennemfører energirenovering af Gyvelvej
09-11-2015
Gyvelvej 12 A-D i Roskilde har gennemgået en omfattende energirenovering og Lykkebjerg Isolering har varetaget isoleringsarbejdet.
Læs hele nyheden
Ny adresse i Roskilde
07-09-2015
Vi har fået ny adresse i Roskilde. Vores certificerede isolatører står klar til at rådgive dig til en bedre bolig på Møllevænget 12 i 4000 Roskilde
Læs hele nyheden

Kroenborgvej 21

4550 Asnæs

CVR: 30664353

Telefon: 20 26 09 17

E-mail:​peter@papirisolering-odsherred.dk

Afd. Roskilde

Møllevænget 12

4000 Roskilde

Afd. København/Nordsjælland

Skovlytoften 3

2840 Holte